Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ

Η πιο διαδεδομένη ποικιλία Σόργο που προορίζεται για παραγωγή σανό, ενσίρωμα και βόσκηση.
Εξαιρετική ποιότητα.
Χαρακτηρίζεται από ανθεκτικότητα στο πλάγιασμα και εξαιρετική αναβλάστηση η οποία εξασφαλίζεται με 3-4 κοπές το χρόνο ή με πιθανή σπορά με περισσότερες από μια περιόδους.
Προορίζεται και για κατανάλωση ως φρέσκο.
Κατάλληλο σημείο κοπής για παραγωγή σανό στο 1,5m.

ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Βιολογικός Κύκλος: Πρώιμο 60-65 ημερών
Χρήση: Σανό, Ενσίρωμα καιΒόσκηση
Ανθεκτικό στο πλάγιασμα
Ανθεκτικό στη ξηρασία
Λίπανση: Μέγιστο 10-15Ν/στρέμμα
Αναβλαστήσεις: Εξαιρετική, πολλών κοπών
Περίοδος σποράς: Άνοιξη
Ποσότητα σπόρου σποράς: 5 κιλά/στρέμμα
Παραγωγή: 8-10 τόνους /στρέμμα (πράσινη ουσία)& 2 τόνους/στρέμμα (σανό).