Skip to content Skip to footer

Ελισάβετ

Categories , Product ID: 18891

Η Ποιότητα στο μαλακό
‣ Νέα ποικιλία του Ινστιτούτου Σιτηρών και Βάμβακος
‣ Πολύ ανθεκτική στον παγετό, την ξηρασία και τις ασθένειες
‣ Έχει στάχυ με άγανο
‣ Παρουσιάζει πλούσιο αδέλφωμα
‣ Άριστη αρτοποιητική ικανότητα.
‣ Ιδανική ποικιλία για ενσίρωση

ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
• ΥΨΟΣ: Μέτριο (90 ± 10 εκ)
• ΠΡΩΙΜΟΤΗΤΑ: Πρώιμο
• ΑΔΕΛΦΩΜΑ: Πλούσιο
• ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΠΑΓΕΤΟ: Πολύ Καλή
• ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΞΗΡΑΣΙΑ: Πολύ Καλή
• ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΣΚΩΡΙΑΣΕΙΣ: Πολύ Καλή
• ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΠΛΑΓΙΑΣΜΑ: Πολύ Καλή
• ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΩΙΔΙΟ: Πολύ Καλή
• ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΦΟΥΖΑΡΙΩΣΗ: Πολύ Καλή
• ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΣΕΠΤΟΡΙΑΣΗ: Πολύ Καλή
• ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΟΤΙΑΣΗ: Πολύ Καλή
• ΒΑΡΟΣ 1000 ΚΟΚΚΩΝ: 35 ± 3 γρ.
• ΑΠΟΔΟΣΗ: 550 ± 60 κιλά/ στρ.
• ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΙΚΟΤΗΤΑ: Ευρεία
• ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΣΠΟΡΟΥ: 18 κιλά/στρ
• ΕΔΑΦΟΣ: Σε όλους τους τύπους εδαφών

ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
• ΧΡΩΜΑ ΣΠΟΡΟΥ: Κόκκινο
• ΕΚΑΤΟΛΙΤΡΙΚΟ ΒΑΡΟΣ: 78-80
• ΠΡΩΤΕΪΝΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ (Ν Χ 5,7): 15 ± 2
• Zelenytest(Τιμή καθίζησης): 38 ± 4
• ΒΑΛΟΡΙΜΕΤΡΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΦΑΡΙΝΟΓΡΑΦΙΑΣ: 52 ±3
• ΑΡΤΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ: Άριστη